Bedriftsutvikling 1:1?

Vi tilbyr praktisk støtte, erfarne veiledere og et stort nettverk innen salg, økonomi, drift og strategi. Enten det er å optimalisere salgsprosesser, finjustere økonomistyring, forbedre driftseffektivitet eller utvikle en nye strategi – vi er her for å hjelpe deg med skreddersydde løsninger.

Kontakt oss for å utforske hvordan vi kan være din partner i bedriftsutviklingssuksess.

Hva er en næringshage?

Næringshagen følger opp regjeringens ambisjoner om levende lokalsamfunn, tilgang til kompetanse og vekst i Distrikts-Norge. Næringshagen skal mobilisere bedrifter til innovasjon og være en drivkraft for omstilling til bærekraftig verdiskaping. Målet er å bidra til økt verdiskaping, sysselsetting og nyskaping i Norge.  Vi står alltid klar for å hjelpe, ta kontakt!

Gro Irene Svendsen

Daglig leder

Telefon 922 61 233

E-post groirene@nhage.com

Hva kan vi hjelpe deg med?

DIGITALISERING

Har din bedrift utforsket mulighetene innen digitalisering? Vi står klare til å hjelpe deg med en skreddersydd tilnærming – fra praktisk implementering av digitale verktøy til nettverk.

.

BÆREKRAFT

Er bærekraft en del av din bedrifts DNA? Vi er her for å hjelpe deg med å integrere bærekraftige løsninger på en praktisk måte, gi verdifull veiledning og knytte deg til et nettverk av likemindede bedrifter.

.

EKSPORT

Er eksport en del av dine vekstplaner? Vi står klare til å være din guide gjennom eksportreisen, med praktisk støtte, erfaren veiledning og tilgang til et sterkt nettverk.

.

UTVALGTE TJENESTER

Strategi

I en stadig skiftende forretningsverden er utvikling og strategi nøkkelen til suksess!  Å investere i strategisk utvikling gir bedriften din et konkurransefortrinn og muliggjør tilpasning til nye trender.

Økonomi

Med solid økonomistyring kan du ta informerte beslutninger, optimalisere ressursbruk og sikre økonomisk bærekraft. Tallene gir ikke bare et bilde av fortiden, men veileder også veien fremover.

.

Salg og Markedsføring

Salg og markedsføring gir din bedrift muligheten til å nå ut til målgruppen, bygge merkevarebevissthet og skape et positivt inntrykk. Å investere tid og ressurser i salg lønner seg alltid!

Drift

Er din bedrift klar for optimal drift? Vi er her for å bistå med utføringer og utforske nye muligheter innen drift! Fra prosessoptimalisering, eierskap, IT, kontrakter eller rekruttering.

.

Se alle våre medlemsbedrifter

Som målbedrift får en fast kontaktperson, tilgang til rådgiverressurser, kompetanse og ressurser fra andre næringshager i Norge, samt muligheten til å bli en del av regionale og nasjonale innovasjonsnettverk.

Vårt team

Våre rådgivere kombinerer bred erfaring fra ulike næringer med spisskompetanse innenfor sine felt.  Vi oppfordrer deg til å ta direkte kontakt med en av våre operative rådgivere, slik at vi sammen kan finne ut hvordan vi best kan bistå deg og din bedrift!

Bli målbedrift?

Som målbedrift får en fast kontaktperson, tilgang til rådgiverressurser, kompetanse og ressurser fra andre næringshager i Norge, samt muligheten til å bli en del av regionale og nasjonale innovasjonsnettverk.

Vi er her for å hjelpe!

Ta gjerne kontakt!

Vi ser frem til å høre fra deg og er klare til å svare på eventuelle spørsmål eller forespørsler du måtte ha. Klikk på kontaktskjemaet, og la oss komme i gang med å hjelpe deg!

    Dersom du trenger råd og veiledning
    –  ikke nøl med å ta kontakt.