HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Starte bedrift?

Vi tilbyr gratis veiledning og kurs til de som er vurdere å starte sin egen bedrift i kommunene Flesberg, Rollag, Nore og Uvdal, Sigdal, og Kongsberg. Etablerertjenesten er et engasjert team som kan mye om det å starte og drive bedrift. Vi veileder og hjelper deg fra drøm og idé til oppstart. Fyll ut kontaktskjema og vi tar kontakt med deg.

Ta kontakt!

Bedriftsutvikling

Buskerud Næringshage arbeider for vekst og nyskaping for næringslivet i Midt-Buskerud og Numedal. Målet vårt er at det skal bli flere trygge og gode arbeidsplasser i regionen. Bærekraftig og lokal økonomisk vekst er en forutsetning for levedyktige småsamfunn og også for å kunne løse de offentlige fellesoppgavene. Vi ønsker å bidra sterkt til en grønnere verden og gjennom dette tilby praktiske og forståelige prosesser for grønn omstilling.

Ta kontakt!

Bærekraft for bedrifter

Vår ekspertise og engasjement sikrer at din bedrift kan implementere effektive og meningsfulle bærekraftsstrategier som ikke bare gagner samfunnet og planeten, men også styrker din forretningsbunnlinje. La oss sammen skape en mer bærekraftig fremtid!

Kontakt oss

Digitalisering

Trenger din virksomhet hjelp med å navigere i den stadig mer digitaliserte verden? Vi er her for å hjelpe! Med vår ekspertise innen digitalisering kan vi veilede deg gjennom prosessen med å implementere digitale løsninger som passer dine behov.

Ta kontakt!

Eksport – ny markeder

På utkikk etter å utvide din virksomhets rekkevidde og nå nye markeder gjennom eksport? Vi er her for å hjelpe deg med å navigere gjennom eksportprosessen.

Ta kontakt!