Våre målbedrifter

Andre Trondrud

Andre Trondrud er en ung bonde fra Søre Gvammen som driver stort med ammeku- og melkeproduksjon.

B.O. Leer Byggeservice

B.O.Leer Byggservice tilbyr kvalitetsarbeid innen tømrer og murerfaget samt støpearbeid til konkurransedyktige priser. Dette har de gjort siden 2007 da foretaket ble startet.

I arbeidsstyrken finner du i dag 3 tømrere og en murer som gir deg best mulig service på dine vilkår.

Bekkeseth AS

Bekkeseth AS driver med renovasjon, septiktømming, containerutleie og pantebilmottak.

Blink Hus Sigdal AS

Blink Hus Sigdal har i over 30 år vært en aktiv og solid aktør innen boligmarkedet, og ble etablert av Kristian Vidvei og Gisle Knudson (Eggedal Sag) i 1983 i Sigdal kommune. Vi ble medlemmer av Blink Hus kjeden (da Byggeringen) allerede i 1986. Fra å være 2 ansatte i 1983 er det i dag 18 ansatte i Blink Hus Sigdal, og totalt sysselsetter vi over 70 personer, iberegnet alle underentreprenører. Dette er stabile og godt erfarne underentreprenører, mange har vært med siden starten i 1983. I dag eies Blink Hus Sigdal av Gunbjørn Vidvei og Eggedal Sag.

Camp Uvdal

Camp Uvdal er en plass for hele familen. Vi tilbyr utleie av hytter, camping, aktiviteter, catering og pizza. Gode fiskemuligheter i elva.

Camp Uvdal ligger vakkert til ved foten av Hardangervidda med utsikt mot Imingfjell og Dagalifjell. Uvdalselva renner stille forbi, og inviterer til både fiske, svømming, kanopadling og andre vannaktiviteter. Stille ro og lun atmosfære preger stedet – en oase i en travel hverdag

Eggedal Borgerstue

Eggedal Borgerstue er et lite, familiedrevet hotell med en intim atmosfære. Stedet er opprinnelig en gammel skysstasjon med en lang og spennende historie. I dag drives stedet som overnattings- og serveringssted, og har vært drevet av familien Koren Bøle i 45 år.

Eggedal Handelslag

Eggedal handelslag ligger sentralt i Eggedal og har butikker som Jernia Eggedal, Spar Eggedal, Yx Eggedal, Vinmonopolet, frisør og fysioterapeut.

Eggedal Sag

Eggedal Sag ble etablert i 1945 og har fra å være et tradisjonelt sagbruk utviklet seg til å bli en komplett leverandør av trelast og byggevarer med fem avdelinger plassert rundt Norefjell og ned mot Drammen. Med en total omsetning i 2015 på omlag 140 millioner og 50 ansatte har bedriften blitt en viktig del av lokalsamfunnet hvor vi er lokalisert. Våre butikker finner du i Eggedal, Prestfoss, Noresund, Vikersund og i Mjøndalen.

Fjeld Hagebruk

Fjeld Gård, også kjent som Fjeld Hagebruk AS, er en gård på Røyse i Hole kommune. Her produserers det frukttrær angro, solbær, rips og stikkelsbær.

Fjellsnaret AS

Fjellsnaret ligger nydelig plassert på solsiden i Uvdal, helt øverst i Numedal. Ti grunneiere har i samarbeid med kommunen utviklet et område for fritidsbebyggelse, med høy fremtidsrettet standard, og sterk lokal forankring.

Haglebu DA

Haglebu DA driver med formidling av hytteutleie og aktiviteter på Haglebu

Langedrag Naturpark

Langedrag er en naturpark med rundt 300 dyr fordelt på 20 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole som kan huse over 80 elever hver uke.
I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. Byggingen av gården startet i 1978. Sammen med sin familie ønsket Eva og Edvin K. Thorson å virkeliggjøre sin drøm om en gård der besøkende kan få unike opplevelser med nærhet til dyr og natur.

Mårbu Seter og Fjellstue

Inne på Hardangervidda ved grensa mellom Buskerud og Telemark, ligger Mårbu Seter og Fjellstue. Dette er en betjent fjellstue drevet av familien Prestegården fra Uvdal i Numedal gjennom generasjoner.

Her kan man oppleve gode jakt- og fiskemuligheter i et flott turterreng. Hytta fungerer utmerket som base for dagsturer og for lengre fotturer innover vidda.

Matopplevelser i Numedal

Matopplevelser i Numedal er et nettverk bestående av lokale matprodusenter og andre lokale aktører som brenner for å skape gode opplevelser knyttet til mat, kultur, historie og tradisjoner med røtter i Numedal.

Matopplevelser i Numedal driver med salg og markedsføring for 39 lokale aktører innen lokalmat og grønt reiseliv. Foredling av Spælsau fra Numedal, utgiver av boken «Mat fra Numedal» og arrangør av Matfestivalen i Numedal.

Miljøringen SA

Miljøringen SA er et grunneier/andelslag som jobber for en positiv og bærekraftig utvikling av Øvre Uvdal som reisemål med høy miljøprofil. De tilrettelegger blant annet for skiløyper i området og skliløyper mellom de to skisentrene i Uvdal

Nabokjerringan DA

To gode nabokjerringer som selger egenproduserte varer, med utgangspunkt i ressurser fra gårdene de driver. Foreløpig lager de spekepølser med kjøtt fra storfe og elg, men vil etterhvert utvide med andre produkter.

Nedre Eggedal Hyttemøbel AS

Nedre Eggedal Hyttemøbel AS produserer kjøkken, bad, garderobe og senger i solid kvalitet til hus og hytte.

Nedre Eggedal Hyttemøbel AS har siden 1963 produsert solide møbler til hus og hytte. Vi legger all vår flid i vår produksjon av innredning til både hus og hytte. Vi er opptatt av at produktene skal være av ypperste kvalitet, solide, funksjonelle og ikke minst passe inn i omgivelsene, enten det gjelder hus eller hytte. I dag er det meste av vår produksjon kjøkken, bad, garderobe og senger.

Nor-Ka AS

NOR-KA er et godkjent påbyggerverksted med over 40 års erfaring som produsent av sandwich distribusjonsskap og andre nisjeprodukter til transportbransjen.

Nore Bygg AS

Totalentreprenør som tar på seg alle typer oppdrag innen bygg og anlegg.

Nore og Uvdal Næringspark AS

I Nore og Uvdal Næringspark kan bedrifter etablere seg uten store investeringskostnader. Det er også stedet for deg som vil fjernarbeide for kortere eller lengre tidsrom. Nore og Uvdal Næringspark tilbyr kontorer, produksjonslokaler, kantine, møterom og lager.

Nore og Uvdal Næringspark har lokaler for nær sagt alle typer bedrifter.

Norefjell Destinasjon

Norefjell Destinasjon markedsfører tilbudene på og rundt Norefjell med Norefjell Ski & Spa og Norefjell skisenter som de to største, men også de like viktige kulturtilbudene som f.eks Villa Fridheim, M/S «Kryllingen» og Veikåker gård. Det er en medlemsorganisasjon med om lag 45 medlemmer med hovedformål å drive markedsføring.

Norefjell Hyttesenter AS

Norefjell Hyttesenter AS er et eiendomssenter og et lite servicepunkt for hytteeiere og ønske deg velkommen til fjells. Her finner du for eksempel ved til hytta, eiendomsmelger, hytteleverandører, møblesnekkere, vaktmestere for å nevne noe. I tillegg er det en gårdsbutikk med utsalg av lokalmat, gode nisjeprodukter og interiør til hytta.

Norsk Alpakka

Norsk Alpakka leverer kvalitetsfiber fra fornøyde dyr. De tilbyr deilige produkter som pledd, sømløse klesplagg og mer. Besøk nettbutikken deres for en kikk på hva de har å tilby.

QF Technologies AS

QF Technologies AS driver med produktutvikling.

Den svenske oppfinneren Ralf Eskil Larson står bak QF Technologies AS.

Sigdal Handelslag

Sigdal Handelslag A/S, stiftet i 1900, er eier og drifter av bygget som utgjør Sigdalsenteret. Selskapet er ansvarlig for utleie av lokaler og har i dag 7 leietakere.

Sigdal Handelslag A/S er et aksjeselskap med ca 270 eiere, vesentlig lokalt bosatte eller med tilknytning til Sigdal og området rundt Prestfoss.

Sigdal Kjøkken AS

I dag er Sigdal en etablert merkevare som har eksistert siden 1950, og den er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning.Vi har en solid følelse for håndverket, og med den erfaringen vi har, våger vi påstå at vi vet hva vi snakker om.

Sigdal Mekaniske AS

Sigdal Mekaniske AS ble etablert i 1990 og har siden den gang utviklet seg til å bli en allsidig bedrift som dekker kundenes ønsker og behov.

Sigdal og Modum Bygdeservice

Sigdal og Modum Bygdeservice har kontor Næringshagen og er en gruppe selvstendige næringsdrivende, primært fra landbruket, som nå har slått seg sammen og tilbyr disse tjenestene.

Bygdeservice utfører ulike oppdrag som plenklipping, trefelling, graving, grusing, malearbeid, vasking og de fleste vaktmestertjenester du har bruk for.

Skare & Nes AS

Skare & Nes AS produserer kundetilpassede bil- og maskinpåbygg og utfører service på anleggsmaskiner og annet maskinelt utstyr på det norske markedet.

Skare & Nes AS er et spesialfirma innen lastebilpåbygg, reparasjoner, service og vedlikehold på landbruks/skogs- og gravemaskiner samt sakkyndig kontroll på masseforflytnings-maskiner, traverskraner og lastebilkraner.

Sole AS

Sole AS har spesialisert seg på utvikling og produksjon av komponenter til nasjonale og internasjonale bedrifter som produserer varmtvannsberedere og varmepumper. Gjennom innovative patenterte løsninger, er Sole AS markedsleder for disse typer komponenter.

Sole Gjestegård

Sole Gjestegård er et sjarmerende sted, idyllisk plassert ved Krøderens bredd. Hovedhuset står fortsatt som et vakkert monument og inneholder i dag spisestue, soverom (i dag hotellets suite) og noen kontorer. Hotelldelen som ble påbegynt på midten av 60-tallet, koblet den gamle stallbygningen og hovedhuset sammen. Deretter har Sole blitt utvidet opp til flere ganger og utgjør en flott ramme til den gamle gården med nytt og gammelt i fin harmoni.

Sorbpro Systems

Produksjon og salg av pellets til bruk av absorbering av olje – spesielt i vann. Miljøvennlig tilrettelagt og et sensasjonelt produkt, som vil ha stor miljømessig betydning i verden.

Sandum Søndre

Bedriften Sandum Søndre AS i Noresund i Krødsherad kommune driver innen bransjen eiendomsutleie.

Thor Holm Plastvarefabrikk AS

Thor Holm Plastvarefabrikk AS ble grunnlagt i 1962. De har helt siden starten produsert produkter i komposittmaterialet glassfiberarmert polyester. Nå satser de dessuten stort på salg av utstyr til pickup. Se mer på www.pickupsenteret.no.

U – Uvdal AS

Uvdal. Uoppdaget. Uberørt. Unik.

Å bygge hytte i Uvdal er for mange et enkelt valg. Her finner du mindre trafikk og mer fredfulle omgivelser enn mange dalfører i Norge, uten å ofre den enkle tilgangen til vakker natur og aktivitetstilbud.

U tilbyr hytter og tomter ved Alpinsenteret og Fjellsnaret.

Uvdal Feste AS

Uvdal Feste driver med kjøp, salg og forvaltning av fast eiendom og eiendomsutvikling.

Uvdal Skisenter Holding AS

Våre to skisentre ligger 5 minutter fra hverandre, med fast busstransfer. Variert skikjøring med barneområde, skiløyper på fjellet, terrengpark og gode muligheter til løssnø/freeride kjøring. Alpinsenteret har en høydeforskjell på hele 560 meter, 25 nedfarter, en stolheis, tre T-krokheiser og et tautrekk for barn.

Økologisk Spesialkorn

Økologisk Spesialkorn er eiet og drevet av biodynamiske og økologiske bønder. De satser på opprinnelige kornsorter som spelt, emmer, enkorn, svedjerug og landsorter av hvete.

De har eget mølleanlegg i Sigdal i Buskerud og er som første selskap i Norge godkjent som såkornprodusent for bevaringsverdige kornsorter. De arbeider for at bønder og forbrukere skal få tilgang til og muligheten for å nyte et mangfold av klassiske kornsorter også i fremtiden.

Tyrifjord hotell

Tyrifjord hotell ligger idyllisk til på Tyrifjordens østre bredd like ved Vikersund sentrum. Akkurat her har det har blitt drevet hotellvirksomhet helt siden ca. 1665.  Hotellet er med sine 64 rom ikke for stort, og ikke for lite. Hotellets virksomhet omfatter både møter, kurs- og konferanser, selskaper, forretningsreisende og ferie- og fritidsreiser. Selskapet legger sin stolthet i å være et uavhengig hotell som skal bidra positivt til kommunen og lokalsamfunnet. Tyrifjord hotell har 32 ansatte.

Kranmester AS

Kranmester AS har som mål å heve den faglige standarden på løfteoperasjoner innen bygg, anlegg, industri og annen petrokjemisk virksomhet. Kranmester AS er godkjent som bemanningsforetak og har som kjernevirksomhet å leie ut kranteknisk personell. Kranmester AS har spiss-kompetanse på tårnkran og vil være en faglig ressurs for alle som skal jobbe med løfteoperasjoner.

Blefjell Utvikling

Blefjell Utvikling er med på å planlegge og utvikle tiltak og tilbud knyttet til Blefjell som reiselivsområde, spesielt arealplaner, infrastruktur og friluftstiltak.

E-plant AS

Selskapet er et sameie av 13 planteskoler som sammen er totalleverandører av grøntanleggsplanter til hele Norge. Eliteplanter Norge har rettighetene til varemerket E-plante® og planteskolene produserer og selger E-planter innenfor E-plantesystemet. Planteskolene er hver for seg unike bedrifter med ulik produksjon og spesialfelt, alt fra produsenter på busker, trær, ungplanter, frukt, sommerblomster og hagesenter.

Fossen gård

Midt i Buskerud, i Modum kommune ligger Fossen Gård. De produserer ulike typer mat og sanker ville vekster til sin produksjon. 

Habex

HABEX AS er et entreprenørfirma som er lokalisert i Eggedal i Sigdal kommune. Med vår sentrale beliggenhet midt i Buskerud tar vi på oss oppdrag på hele det sentrale Østlandet.

HABEX AS har i dag 15 ansatte. Våre medarbeidere er faglig dyktige og kan vise til lang erfaring, fagbrev og kurs. Dette gjør at vi kan ta på oss de fleste oppdrag som har med graving, sprenging og massetransport og gjøre.

Lampeland Hotell AS

Lampeland Hotell er det lille personlige hotellet - et hotell med personlig preg, lun og hyggelig atmosfære.
Vi er kjent for vår gode og hjemmelagde mat, og serverer både tradisjonell og tidsriktig kortreist mat.

Ly Hytta AS

Ly hytta produserer moderne hytter med særpreg til en fornuftig pris. Bedriften holder til i Sigdal og den første Ly-hytta ble realisert i 2019. 

Numedal Betong AS

Numedal betong holder til på Nore i Nore og Uvdal kommune. Bedriften produserer betong og har nylig investert i et helautomatisk betongverk.  

Rørlegger Strand & Co

Rørlegger Strand & Co er totalleverandør av VVS-tjenester og produkter. De utfører nyinstallasjoner, renovering, reparasjoner i boliger. 

Sigdal Element AS

Sigdal Element leverer storelementer til hus, hytter, garasjer og leiligheter. Bedriften holder til i Nedre Eggedal i Sigdal kommune. 

Sørli’s Eiendom og Vedlikeholdsservice

Sørli's Eiendom og Vedlikeholdsservice tilbyr vedlikeholdsarbeid både innomhus og utomhus. Bedriften holder til i Vikersund. 

Trehus Element

Trehus element produserer veggelementer for hus og hytter. Virksomheten holder til i Sigdal. 

Uvdal Kraftforsyning

Uvdal Kraftforsyning SA drifter, bygger og vedlikeholder det elektriske distribusjonsnettet fra grense Hol i Nord til Smådøl i Sør. 

Uvdal Snekkerverksted

Uvdal Snekkerverksted har spesialisert seg på skreddersydde møbler og innredninger til hus og hytter. Virksomheten holder til i Uvdal i Numedal. 

Visit Sigdal

Visit Sigdal driver med turistinformasjon og formidling av tjenester for næringsdrivende i Sigdal kommune i tillegg til bookingtjenester. 

Øygardsgrend Utvikling AS

Øygardsgrend Utvikling kan tilby motellrom, bobil og campingplass, div arrangementer, catering og utleie av selskapslokaler. Virksomheten holder til i Øygardsgrend i Nore og Uvdal kommune. 

Bjerkerudbær AS

Bjerkerudbær har spesialisert seg på bringebærdyrking og leverer store smakfulle bær året rundt. Gården har eget saftpresseri og leverer saft uten konserveringsmiddel - med eller uten sukker, råpresset bringebærsaft, bringebærpuré og bringebærsyltetøy. Gården Søndre Bjerkerud ligger ved Norefjell i Krødsherad kommune. 

Ringnes Gård

Langs krøderfjorden, under Norefjells skiparadis, finner du Ringnes Gård. Et av norges eldste middelaldergårder som har gått i familiearv i over 700 år. Gården byr på en unik historisk opplevelse kombinert med topp moderne overnattingsfasiliteter og unike, lokale smaksopplevelser i naturskjønne omgivelser.

Krøderen Camping

Krøderen Camping tilbyr overnatting i hytter og campinghytter, samt plasser for campingvogner, bobiler og telt. Virksomheten holder til ved Krøderfjorden i Krødsherad kommune. 

Sigdal Aktiv AS

Sigdal aktiv tilbyr aktiviteter og opplevelser for bedrifter, grupper og individuelle. Hos oss kan du bli med på rafting, SUP, sykling, kajakkpadling og teambuilding. Virksomheten ligger ved Norefjell. 

Omtre AS

Omtre driver med utvikling og realisering av bærekraftige bygg og formidler kompetanse om tre og sirkulære verdikjeder. Virksomheten holder til i Noresund.

Nye Risans Eftf AS

Nye Risans eftf er et bakeri og konditori som holder til i Rødberg sentrum i Numedal. 

Gym2000

Gym2000 selger treningsutstyr og har eget treningstudio i Modum.

Torsetlia Fjellstue

Torsetlia ligger midt i langrennsløypenettet på Dagalifjell og en kort kjøretur fra alpinsentre og andre aktiviteter. Her kan man nyte god mat og overnatte i hotellrom, studioleiligheter,
leiligheter eller utleiehytter.

Torstein Skalland

Torstein Skalland har etablert hyttefeltet Skallandslia nordvest i Eggedal. Torstein har fokusert på å ha romslige tomter, slik at det blir god avstand mellom alle hyttene som settes opp. Dette mener vi vil bidra til å forsterke og bevare hyttefølelsen.

Akari AS

Akari er et markedsføringsbyrå som jobber tett med lokale kunder, samarbeidspartnere og leverandører.
Akari fokuserer på å skape og fortelle gode historier sammen med en helhetlig profilering og markedsføring for små og mellomstore bedrifter.

Balkan Mood AS

Balkan Mood har femten års erfaring med å lage skreddersydde reiser til Balkan, for bedrifter, foreninger, skoler og privatpersoner. Balkan Mood importerer også vin fra Balkan til det norske markedet.

Våren AS

Våren er et utviklingsselskap for grønne ideer og selskaper. Våren hjelper til med  å realisere gode ideer og hjelper nyoppstartet bedrifter med finansiering og rådgivning.

Intspo AS

Intspo jobber med sanntidssporing med IoT  som gir deg intelligent forvaltning av virksomhetens fysiske eiendeler. De tilbyr komplette løsninger for intelligent sporing med kundetilpassede webgrensesnitt. De har spisskompetanse på ulike teknologier er vi i stand til å være en sparringspartner og hjelpe kunden i deres innovasjonsprosess. IntSpo har også spisskompetanse på mobilteknologi.

Sand Interiørdesign

Sand Interiørdesign AS har lang erfaring innen innredning av boliger, fritidsboliger, herskapshus, yachter, kontorer og hoteller i tillegg til eiendomsutvikling. De tilbyr tjenester som konsultasjon, prosjektgjennomføring, innrednings- og møbleringshjelp. 

Zeizt AS

Feelgood tilbyr trening for de som vil ta vare på kroppen sin uansett utgangspunkt og uten noe kropps- eller presta­sjons­press. Treningsentrene har moto­ri­serte treningsmaskiner som fungerer som flere ulike person­lige trenere. Feelgood er et folke­helse­kon­sept som er startet med hjertet og er til for at mennesker skal kunne ha det bra!

Up to you AS

Up to you AS utvikler en innovativ, brukervennlig og innbydende markedsføringsplattform (Lokalappen) som samlet promoterer det lokale tilbudet innen handel, tjenester kultur og reiseliv.