Thor Holm Plastvarefabrikk AS er sertifisert Miljøfyrtårn gjennom Buskerud Næringshage.

Sigdals ordfører, Tine Normann, hadde gleden av å overrekke det høyt respekterte Miljøfyrtårn-sertifikatet til Thor Holm Plastvarefabrikk AS. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning som administreres av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Ordningen ble etablert i 2003 av sentrale organisasjoner i næringslivet og offentlig forvaltning med det formål å fremme bærekraftige praksiser.

Sertifiseringen stiller strenge krav

Under overrekkelsesarrangementet fremhevet Normann betydningen av Miljøfyrtårn-sertifiseringen, som er Norges mest utbredte sertifikat for virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og samfunnsansvar. Sertifiseringen stiller strenge krav til blant annet avfallshåndtering, helse, miljø og sikkerhet (HMS), arbeidsmiljø, miljøfokus i transport og miljøkrav ved innkjøp.

Tar aktivt ansvar

Med hele 9,874 bedrifter i Norge som kan smykke seg med Miljøfyrtårn-sertifiseringen, er det tydelig at stadig flere bedrifter tar aktivt ansvar for miljøet og samfunnet. Normann uttrykte sin stolthet over de lokale bedriftene som har tatt dette viktige skrittet mot bærekraftig praksis og oppfordret andre virksomheter til å følge deres eksempel.

Prioriterer miljøvennlige tiltak

Miljøfyrtårn-sertifiserte bedrifter bidrar til en mer bærekraftig fremtid og viser vei for andre aktører innenfor næringslivet. Med Normanns overrekkelse av sertifikatene blir deres engasjement og innsats offisielt anerkjent, og de blir en del av et voksende fellesskap av bedrifter som prioriterer miljøvennlige tiltak. For å lese artikkelen fra Bygdeposten, trykk på følgende lenke: Familien Holm tildelt gjev sertifisering

Ønsker du å sertifisere din bedrift?

Ta kontakt med oss! Vi tilbyr gode avtaler og spesialtilpassede løsninger for bedrifter i vårt område. Med vårt team og erfaring kan vi veilede deg gjennom sertifiseringsprosessen og sikre at din bedrift oppfyller alle kravene. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon og dra nytte av din lokal næringshage!

Du kan lese mer om tilbudet vårt her: https://nhage.com/tjenester/miljofyrtarn-sertifisert/