Vi er stolte av å kunngjøre at Habex AS har gjennomført sertifiseringsprosessen gjennom Buskerud Næringshage og nå kan smykke seg med Miljøfyrtårn-sertifikatet. Dette er et tydelig bevis på vår forpliktelse til miljøvennlige praksiser og bærekraftig drift.

Habex AS: Anleggsfirma i Eggedal

Habex AS er et anleggsfirma som spesialiserer seg på å levere helhetlige og skreddersydde løsninger innen anleggsarbeid, infrastruktur og tekniske tjenester. Med et dedikert team og omfattende erfaring jobber de alltid etter å oppnå høy kvalitet og tilfredsstillelse for sine kunder.

Miljøfyrtårn-sertifiseringen

Miljøfyrtårn-sertifiseringen, som er Norges mest utbredte sertifikat for virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og samfunnsansvar. Sertifiseringen stiller strenge krav til blant annet avfallshåndtering, helse, miljø og sikkerhet (HMS), arbeidsmiljø, miljøfokus i transport og miljøkrav ved innkjøp.

Ønsker du å sertifisere din bedrift?

Ta kontakt med oss! Vi tilbyr gode avtaler og spesialtilpassede løsninger for bedrifter i vårt område. Med vårt team og erfaring kan vi veilede deg gjennom sertifiseringsprosessen og sikre at din bedrift oppfyller alle kravene. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon og dra nytte av din lokal næringshage!

Du kan lese mer om tilbudet vårt her: https://nhage.com/tjenester/miljofyrtarn-sertifisert/