Vi i næringshagen arbeider målrettet for å gi den nyeste og mest relevante informasjonen om reiselivstrender, markedsdata og analyser. Ved å dele fakta og innsikt fra Visit Norway Innsikt, håper vi at våre reiselivsaktører vil få verdifull kunnskap som kan hjelpe dem med å tilpasse seg markedet og optimalisere sine tilbud.

Reiselivs fakta Januar 2024

I desember var det hele ti prosent flere overnattinger sammenlignet med desember 2019. Norske øker med ni prosent og antall utenlandske med 11 prosent

Mange valgte Norge i førjulstiden

Det er spesielt byer som utmerker seg. I desember ligger Oslo på topp med 24 prosent av alle kommersielle overnattinger. Deretter følger Bergensregionen, Tromsø, Trondheim og Stavangerregionen. Som en god nummer fem ligger Hallingdal, som har fem prosent av alle kommersielle overnattinger i desember. Med gode snøforhold startet skisesongen tidlig mange steder, og det er mye som tyder på at det blir nok en god skisesong. Det hjelper også godt at påsken kommer tidlig i år, som er med på at mange velger å legge påskeferien til fjellet.

For å utforske flere tall og detaljert informasjon om reiselivstrender og markedsanalyser, oppfordrer vi deg til å besøke følgende lenke: Visit Norway Innsikt – Mer informasjon og tall. Her finner du data og innsikt som kan være til nytte for din virksomhet i reiselivsnæringen. Ta gjerne en titt for å få et dypere innblikk i markedet og mulighetene.

Klar for utvikling?

Dersom du er en reiselivsaktør som ønsker å utvikle deg og din virksomhet, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med vårt team innen reiseliv. Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg med å utforske nye muligheter, identifisere vekstpotensial og tilpasse deg endringer i markedet. Du kan nå oss på følgende e-postadresser:

 

Vi ser frem til å samarbeide med deg for å styrke din posisjon i reiselivsnæringen.