Vi skal kåre «Årets bedrift» under Numedalskonferansen.

Husk å kjøpe billetter til konferansen HER!

Se også program for dagen HER!

 

De nominerte er:

  • Nore Bygg
  • Ekstra Veggli
  • Vidda Bygg
  • Sætre Farm
  • Nurpro
  • Fulsaas Maskin

 

 

Nore Bygg

Nore Bygg AS er en totalentreprenør som har varierte byggeoppdrag innenfor mange områder. De bygger hytter og hus, næringsbygg, landbruksbygg, offentlige bygg, bruer og dammer. De utfører både nybygg, ombygging og rehabilitering.. I dag er de totalt 18 ansatte med variert bakgrunn. Nore Bygg ble stiftet i 2000 og besitter over 20 års erfaring innen bygg og anleggs-bransje. De har også lokal engasjement og støtter lokal handel!

Les mer om Nore bygg her!

 

Extra Veggli

Extra Veggli har hatt en fantastisk reise de siste åtte årene. Fra en omsetning på 32 mill i 2013 til 88 mill i 2021. Butikken har også blitt bygd om tre ganger de siste 10 årene, fra ICA Nær til Rimi i 2012, Fra Rimi til Prix i 2015, fra Prix til Extra i 2017. Nå er det en ny ombygging på trappene neste år, som gjør at butikken vil bli ca 500kvm2 større, det gleder de oss enormt mye til. Trivsel er også i søkelys på Extra Veggli. Noe en kan se på de ansatte. De har Sigrunn som jobbet i butikken siden 1987, og de har flere som har vært her i over 20år!

Vidda Bygg

Tømrerbedriften Vidda Bygg AS ble startet i 2019. Da slo de to tømrermestrene Øyvind Brandsgård og Ole Morten Simensen og videreførte flere tiår med erfaring fra andre selskaper. Navnet Vidda Bygg AS er ikke tilfeldig valgt; Vi holder til i Uvdal, på østsida av Hardangervidda og har mange av oppdragene våre på fjellet. Vårt nedslagsfelt er da naturlig hele Nore og Uvdal kommune og nærliggende områder i nabokommunene. Vidda Bygg AS er en totalleverandør som bygger alt fra helt enkle konstruksjoner, til komplette hytte- og husprosjekter.

Vidda Bygg AS tar også et sterkt samfunnsansvar. De handler byggevarer lokalt, så langt det lar seg gjøre og de benytte seg av lokale underleverandører. De tar jevnlig inn lærlinger og tilbyr også praksisplass til elever i videregående skole. I tillegg støtter vi lokale organisasjoner.

Les mer om bedriften her: Vidda Bygg AS 

Sætre Farm

Fjellgården Sætre Farm ligger vakkert til øverst i Numedal ved foten av Hardangervidda. Her produseres det småskala produkter av den aller beste kvalitet. Driveren har begge lopper i blodet og historien startet etter mange år på reisefot på kryss og tvers i østen da de fikk tilbudet om å kjøpe Sætre gård. De ble de stilt overfor et dilemma; trygge jobber, fin leilighet, og venner i Asia eller satse alt av sparepenger og kjøpe gården de hadde drømt og fantasert om?

De var så heldige å få 6 kopplam helt gratis den første våren og gikk til innkjøp av en liten gjeng usorterte kyllinger. Og resten er historie. I dag selger de kling, lokal mat, og har en flott HonestyBoxen i Juvsgrendvegen 247! De har enda mange planer for den lille fjellgården og vi gleder oss til fortsettelsen!

Les mer om Sætre Farm her!

Nupro AS – Numedal Produksjon AS

Numedal Produksjon AS (NUPRO) bidrar til å løfte enkeltindividene, samtidig som de forsyner næringslivet i Numedal med kvalifisert arbeidskraft. De har 17 varig tilrettelagte arbeidsplasser fordelt på 20 personer innen en rekke områder. De utfører arbeid innen ved, transport, flytting, tekstiler, strøbokser, service og catering.

Numedal Produksjon AS jobber med å utvikle mennesker gjennom karriereveiledning, kartlegging og tett oppfølging gjennom jobb. De står heller ikke stille og har flere spennede prosjekter for de neste årene. Noen av prosjektet de jobber med er å etablere en ute-gruppe som kan ta på seg oppdrag på fjellet og i bygda for private. Samtidig som de også i gang med et prosjekt om sirkulærøkonomi og salg av brukte byggevarer

Les mer om bedriften her: NUPRO

Fulsaas maskin

Fulsaas Maskin AS driver en tradisjonell anleggsvirksomhet og spesialiserer seg bredt innenfor grunnarbeid. Med GPS-styring i gravemaskinene og dyktige medarbeidere i alle ledd, får de jobben gjort – effektivt og profesjonelt. De har pr i dag 15 ansatte og er en lærlingebedrift. Det betyr at de også er med å utdanne morgendagens maskinførere og det er noe å være stolt av! Fulsaas maskin er flink med ungdom og ansetter stadig flere. Samtidig som de er meget løsningsorientert og har god økonomi.

Les mer om bedriften her: Fulsaas Maskin

 

Vi ønsker bedriftene lykke til!

 

Husk å kjøpe billetter til konferansen HER!