Vi hadde gleden av å arrangere en suksessrik kveld for gründere og næringslivsinteresserte i går under Kongsberg Agenda, med over 50 påmeldinger.

Nyttige tips og inspirerende historier

Kvelden startet med et inspirerende foredrag av Akari, hvor deltakerne fikk konkrete tips og triks for å komme i gang med markedsføring og design for sin bedrift. Dette foredraget ga verdifull innsikt i hva man trenger for å lykkes og hvor man kan finne nødvendige ressurser. Så ta gjerne kontakt med Akari for å få tilgang til – Gründerguide for markedsføring og design!

En av kveldens høydepunkt var Bjørn Johannsen fra Kopisenteret i Kongsberg. Han delte sin reise som gründer og ga innsikt i hvordan han har bygget opp bedriften sin. Bjørns ærlige og inspirerende fortellinger om oppturer og motgang. Kvelden ble avrundet med mer mingling og mulighet til å diskutere nye initiativer og idéer.

Se bilder fra kvelden:

 

DNB gir råd og veiledning på Gründerkveld i Kongsberg

Gründerkveld med Over 50 Påmeldinger i Kongsberg

Nettverk og mingling er alltid viktig

Foredrag fra Akari: Verdifull innsikt i hva man trenger for å lykkes og hvor man kan finne nødvendige ressurser for branding

Bjørn Johannsen fra Kopisenteret i Kongsberg

Engasjement og diskusjoner

Det var stor entusiasme blant deltakerne, og spørsmål fra salen bidro til en god kveld. Flere spennende initiativer ble også diskutert, blant annet en egen pitchekonkurranse i Kongsberg og behovet for et investeringsnettverk. Vi oppfordrer alle som er interesserte til å bli med på disse initiativene – kanskje du er den som vil være med på å starte dem?

Takk til Våre Samarbeidspartnere

En stor takk til våre samarbeidspartnere som gjorde kvelden mulig:

  • Akari
  • DNB
  • Kongsberg Næringsforum
  • Buskerud Næringshage
  • Evelon
  • Exacta

En stor takk til våre samarbeidspartnere som gjorde kvelden mulig

 

Vi ser frem til å arrangere flere slike kvelder og håper å se enda flere engasjerte gründere neste gang!