Camp Uvdal, en perle blant naturskjønne omgivelser i Numedal og har siden oppstarten i 1959 hatt fokus på gode gjesteopplevelser. Nå har Camp Uvdal har tatt kontroll over digitale muligheter for å forbedre gjesteopplevelsen og effektivisere driften.

 

Besøk nettsiden her: www.campuvdal.com

 

Bakgrunn: Digitale Muligheter

Sammen med Buskerud Næringshage startet Camp Uvdal et forstudie som identifiserte digitale muligheter. Målet var å identifisere områder der digitalisering styrke bedriften og optimalisere driften.

 

Digitalisering i fokus

Resultatet av samarbeidet var utviklingen av en plan for områder en kunne digitalisere. Camp Uvdal tok nå steget fra teori til praksis ved å implementere digitale løsninger på flere områder innenfor virksomheten.

 

Første Skritt: Effektiv Administrasjon av Låser

Det første konkrete skrittet i digitaliseringen var å samle alle låser i ett administrasjonsverktøy. Dette effektive og enkle systemet har styrket måten Camp Uvdal administrerer adgang til sine fasiliteter. Denne digitaliseringen har ikke bare styrket administrasjonen, men også frigjort verdifull tid for de ansatte.

«De nye systemet sparer oss tid og gir oss muligheten til å fokusere på andre viktige oppgaver.» 

– Knut Morten Bjørnsrud, daglig leder Camp Uvdal

 

Automatisk adgang gir fornøyde kunder

Ved å benytte systemet fra Invite har Camp Uvdal opplevd flere gode fordeler:

  • Våre kunder får automatisk tilsendt nøkkelinformasjon før de ankommer, sammen med annen viktig informasjon.
  • Muligheten å kunne utvide nøkkeltilgangen til flere personer på hytta har vært et populært tilbud blant gjestene våre.
  • Installasjonen av systemet var enkel, og kontrollsenteret gir oss mange valg samtidig som det er brukervennlig.

 

Framtidsretta

Målet for Camp Uvdal var klart – selvbetjening for gjestene. Ved å gi gjestene kontroll over sitt eget opphold, skaper de en fleksibel og komfortabel gjestereise. Gjennom det administrative verktøyet kan gjestene enkelt administrere tilgang til sine hytter digitalt, og dermed skape bedre opplevelser under sitt opphold.

Tilbakemeldingene de har fått fra gjestene har vært utelukkende positive:

«Vi blir sett på som en fremtidsrettet og moderne destinasjon på grunn av våre valg av løsninger. Vi ønsker å holde tritt med den stadig skiftende teknologien og sikre at våre gjester får den beste opplevelsen.»

 

 

Digital reise

Dette er bare begynnelsen av deres digitale reise, og det vil være spennende å følge med på hvordan Camp Uvdal fortsetter å høste fruktene av sin digitalisering. De ser allerede frem til å ta i bruk ytterligere digitale integrasjoner, som for eksempel styring av strøm og temperatur.

Vi ønsker Camp Uvdal Lykke til videre!

Vi hjelper gjerne deg med å komme i gang med teknologi og digitalisering! Ta kontakt!