ÅRETS BEDRIFT er kåret på Numedalskonferansen🔥🔥🔥
Vi gratulerer Nore Bygg As som vinner og ønsker de lykke til videre!
En stor takk og gratulasjon til de nominerte også:
💥 Ekstra Veggli
💥 Fulsaas Maskin
Vi heier på dere alle og takk for den fantastisk innsatt dere gjør for å styrke Numedal og næringslivet lokalt!
Jury: Ann Sofi Bogstrand, Roger Rustand, Jon Vegar Persen og Gro Irene Svendsen
Juryens begrunnelse

Først av alt så vil vi si at dere er verdige nominerte alle sammen, og det har ikke vært en lett jobb å kåre en vinner blant disse fantastiske kandidatene. Kriteriene som har ligget til grunn for å bli årets bedrift er:

  • Har håndtert pandemien godt økonomisk
  • Har spennende fremtidsutsikter
  • Skaper arbeidsplasser
  • Tar samfunnsansvar
  • Bidrar til å styrke Numedals omdømme

Som sagt har det vært veldig vanskelig for juryen å kåre en vinner ut av disse 6 sterke kandidatene. Vi har studert i detalj hvordan bedriften har svart ut de 5 kriteriene. Alle bedriftene kan svare ut de fleste av kriteriene og bidrar til god næringsutvikling i Numedal på hver sin måte.

Den vi har landet ned på har siden oppstart hatt en god vekst både økonomisk og med antall ansatte. De har fokus på å ta inn yngre krefter i bedriften og bidrar med gode lærlingplasser i Numedal. Bedriften har også gjennom tid bidratt til å investere inn i nye vekstbedrifter i Numedal samtidig som de tar samfunnsansvar både vedr. å støtte lokalsamfunnet, som å være med i konkrete prosjekter samt å delta aktivt både i politiske arenaer, folkemøter og i fellesskapsarenaer i næringslivet. Daglig leder er ekstremt engasjert også utenfor bedriften, noe som blir lagt merke til. Bedriften bidrar også til å styrke Numedals omdømme på en god måte ved å være god på å velge lokale samarbeidspartnere samt å være med på å tenke nytt både når det gjelder leveranser og prosjekter. Det kan være flere av de nominerte her som kjenner seg godt igjen, og derfor har det vært et veldig tett race,

Men Vinneren av Årets bedrift 2021 er Nore Bygg AS!!

Vi gratulerer så mye. I tillegg til heder å ære, får dere kr 5000,- som kan brukes til sosiale aktiviteter, slik at man styrker arbeidsmiljø og feirer sammen med alle ansatte!