Gjentar suksessen fra 2019

– Den aller første Numedalskonferansen ble en braksuksess høsten 2019, og vi er glade for å endelig kunne invitere næringsliv og innbyggere i Numedal til storsamling i Numedalshallen igjen, sier Nina Iversen, prosjektleder for Numedalskonferansen og forretningsutvikler ved  Buskerud Næringshage.

Kjøp billetter her!

 

Arne Hjeltnes er årets konferansier
Programleder, bygdeentusiast og lokalmatelsker Arne Hjeltnes skal være konferansier, og temaet for konferansen er «Framtidas Numedal».  Han skal også bidra med et foredrag med tema «Numedal som vertskap for Hardangervidda».

Årets program er satt

– Programmet er nå på plass, og vi har delt det opp i to bolker; «muligheter av naturgitte ressurser» og «suksesskriterier for Numedals framtid». Matematiker og teknologiekspert Silvija Seres kommer og skal holde foredraget «Bærekraft er rød, grønn og blå». Vi ønsker også få en dialog med mellom scenen og publikum, og inviterer lokalt næringsliv til diskusjon i en sofaprat. Målet er å skape engasjement og inspirasjon til å se nye muligheter i bærekraftig næringsutvikling her i dalen.

Viktigst å møtes
Selv om programmet blir bra, er Buskerud Næringshage aller mest opptatt av å samle folk. – Vi er blitt utrolig effektive til å jobbe digitalt, men det gjør kanskje behovet for å ta seg tid til å møte folk enda større. Vi pleier å si i Næringshagen at «ting skjer når folk møtes», det gjelder for Numedal også!

Samarbeid for suksess

Buskerud Næringshage har fått med seg både Rollag Næringsforening og Nore og Uvdal Næringsselskap i planleggingen av programmet. Kommunene Nore og Uvdal, Rollag og Flesberg er også med i samarbeidet om konferansen. – I tillegg så har vi fått sponsorer som Ringerikskraft, Skue Sparebank og Miljøringen SA. Dette gode samarbeidet gjør det mulig for oss til å gjennomføre en Numedalskonferanse med høy kvalitet, avslutter Nina Iversen.

For kommentarer og spørsmål kontakt: Nina Iversen, prosjektleder: 994 11 270

Kjøp billetter her!