– Går du med en idé i magen? Nå kan du få både gratis kurs og individuell oppfølging av erfarne veiledere i Buskerud Næringshage.

Torsdag signerte kommunedirektør Jostein Harm i Sigdal på vegne av Kongsbergregionen en kontrakt med Buskerud Næringshage. De skal tilby etablererveiledning for Sigdal, Kongsberg, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal kommuner i 2022 og 2023.

Trenger nye ideer
– Vi er glade for å fortsette samarbeidet med Buskerud Næringshage, det har vi god erfaring med, sier Jostein Harm. Han understreker at det skal være lav terskel for å benytte dette tilbudet – Meld dere på, vi trenger nye ideer, oppfordrer kommunedirektøren.

Gleder seg!
Buskerud Næringshage er glade for å vinne denne anbudskonkurransen kan daglig leder Gro Irene Svendsen fortelle. – Nå gleder vi oss til å bli kjent med entusiastiske gründere og til å hjelpe ideene til å utvikle seg til ny næring.

Benedikte vil høre fra deg
Det er Benedikte Pettersen som har ansvaret for etablererveiledningen, og som gründerne vil møte i kurs og veiledning. Kontakt kan oppnås via e-post, telefon eller kontaktskjema på Næringshagens nettsider. – Jeg er tilgjengelig på telefon fra i dag, så ikke nøl med å ta kontakt, sier Benedikte Pettersen. Den første muligheten til å delta på kurs sammen med andre gründere blir i juni måned.

 

For spørsmål og kommentarer, kontakt etablererveileder Benedikte Pettersen tlf 47616136