Gi dine gründerplaner et realt løft!

Velkommen til deg som vurderer å starte opp, er gründer eller er i en vekstfase.  Du kan se fram til en nyttig kveld med gode råd og nettverksbygging!  Gå ikke glipp av sjansen til å være en del av dette fellesskapet! Kvelden er åpen for alle og det blir servert gratis pizza. Husk å registere deg gratis via påmeldingen.

LOKASJON:  KONSBERG
Hold deg oppdatert her: https://nhage.com/kurs-og-arrangement/ 

Hvorfor delta:

?NETTVERK: Skap suksess ved å mingle med andre gründere, investorer og bransjeeksperter. Bygg forbindelser som kan åpne dører for samarbeid og nye muligheter.

?KUNNSKAP: Våre kvelder skal gi deg innsikt i de nyeste trendene og beste praksisene for å lykkes med oppstarten. Enten du er ny gründer eller er startet, vil du dra nytte av å lære fra etablerte aktører i bransjen.

?INSPIRASJON: Hver kveld vil du få høre historier fra ekte gründere. De vil deler historier om suksess og motgang. Vi ønsker at du skal få en boost av motivasjon på din egen reise som gründer.

?? Trenger du råd eller veiledning? Våre samarbeidspartnere er tilgjengelige hele kveld, og det beste av alt? Det er helt gratis! Etablererveilederen fra Kongsberg er også til stede, klar til å gi råd og veiledning til de som ønsker å starte sitt eget prosjekt. Ta en prat, få verdifulle innsikter og ta det første steget mot suksess!

Meld deg på gründerkvelden og kickstart din suksessreise! Arrangementet er gratis.