Har du en god idé og vil lære mer om hvordan du kan realisere den? Uansett hvor du er i prosessen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Individuell veiledning

Målet med veiledningstilbudet er å hjelpe deg å lage en god forretningsplan som setter deg i stand til å starte og utvikle en lønnsom forretningsvirksomhet. Hvorvidt prosjektet ditt lykkes avhenger i stor grad av deg selv, din vilje, kompetanse og dine personlige egenskaper . Din veileder vil bistå deg i utviklingen av din forretningsidé, plan og gjennomføring. Tjenesten er gratis for alle som bor eller ønsker å starte bedrift i Sigdal, Kongsberg, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal.

Gratis veiledning hver tirsdag

Bestill time for veiledning eller næringsfaglig vurdering. Ta kontakt med veileder Benedikte Pettersen.

Benedikte Pettersen
Etablererveileder
benedikte@nhage.com
47616136

Næringsfaglig vurdering

Er du arbeidsledig og har fått innvilget dagpenger, kan du søke om å beholde dagpengene i inntil 12 måneder mens du etablerer egen virksomhet. For å søke om dette krever NAV at du henter inn en næringsfaglig vurdering, dette kan vi bistå med.

Du kan søke om å få beholde arbeidsavklaringspenger i en begrenset periode mens du etablerer egen virksomhet. Du kan få arbeidsavklaringspenger i inntil seks måneder mens du er i en utviklingsfase og/eller tre måneder mens du er i en oppstartsfase. Sjekk om du oppfyller kravene her. Det er egenandel på næringsfaglig vurdering.

 

Etablererkurs

Vi tilbyr også en rekke kurs for deg som ønsker å starte bedrift. Se her: https://nhage.com/etablererkurs-hosten-2022/

 

Ser frem til å høre fra deg!