Starte egen bedrift? Her får du en oversikt over Næringshagen sine kurs og aktiviteter i 2023 for alle de som ønsker å starte bedrift eller har et prosjekt de ønsker å prate om. Går du med en gründer i magen og har lyst til å starte for deg selv?

 

Finn kurset nedenfor som passer deg. De fleste tilbud er gratis for de som bor eller ønsker å starte bedrift i Kongsberg, Sigdal, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal.

Digitale kurs 2023

 

Meld deg på digitale kurs her!

 

digitalkurs-2022_-1030x576.png

 

Velkommen til et to timers kurs på nett. Vi gir deg en gjennomgang av hvordan starte en bedrift, fra grunnleggende til ekspert. Kurset gjennomføres på to ulike datoer og en kan velge en av dagene. Les mer om kurs HER og meld deg på!

Hva lærer du?

✅ Starte og drive bedrift

✅ Oppstartfinansiering

✅ Støtteordninger

✅ Nyttige tips ved oppstar

✅ Nyttige maler

 

> Meld deg på digitale kurs her!

Gründerakademiet på Lampeland (Ledige plasser)

 

-> Meld deg på Gründerakademiet her!

 

Gründerakademiet er kurset som skal hjelpe etablereren som har vilje og evne til å starte egen bedrift! Har du en ide eller akkurat startet bedrift? Da er dette kurset akkurat noe for deg.

Gjennom fysiske og digitale samlinger våren 2023 får du både ny kunnskap, nettverk og mye ekstra dra hjelp for å ta din ide et steg videre. Vi hjelper deg med motivasjon, regelverk, fallgruver og en får mange nyttige tips innen salg, kunder og markedsføring.

 

Hvorfor delta på gründerkurs på Lampeland?

👉 Lær å starte din egen bedrift 👉 Få hjelp til å starte 👉 Lag forretningsplan

 

Samlinger våren 2023

Alle samlingene er fra kl 17.00-21.00

👉 13-14.mars – LAMPELAND. Samling på Lampeland begge dager

👉 27-28.mars – DIGITALT. Digital samling begge dager

👉 17.april – LAMPELAND. Avslutning med nettverk og presentasjoner

 

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

«Jeg er veldig fornøyd med kurset. Dette gjelder både innhold og organisering. En kombinasjon av felles informasjon og individuell veiledning har gitt meg god innsikt i hva jeg kan gjøre for å komme videre med min forretningsidé. Benedikte Pettersen har en fin evne til å stille gode og konstruktive spørsmål i prosessen, og dette har bidratt til at jeg har lært å sortere i egne ideer og finne ut hva som er realistisk gjennomførbart.» Deltaker 2022

 

->Meld deg på Gründerakademiet her!

 

Gratis veiledning hver tirsdag

 

Vi tilbyr også gratis veiledning hver tirsdag  for alle som ønsker å starte bedrift eller er i oppstarten. Tjenesten er gratis for de som bor eller ønsker å starte bedrift i Kongsberg, Sigdal, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal.